Una calda, una rece – criminalii de langa noi

Este usor sa decizi ca nu mai cumperi. Este la fel de usor sa spui ca o companie este vinovata si sa uiti. Eu cred insa ca toti sunt vinovati. Toti din acea firma sunt criminali. De la director la tehnicianul de la ferma. De la secretara directorului pana la soferul care livreaza marfa. Unul dintre ei este poate chiar vecinul tau alaturi de care te uiti la meci in timp ce copilul tau mananca otrava pe care acesta a livrat-o drept „carne proaspata” la supermarket.

read more

Scriitor. Generatia WordPress.

Am mostenit axioma creatiei adevarate ce vine doar din suferinta. Poate ar trebui sa facem ceva diferit. Capacitatea de a crea ar trebui sa infloreasca si intr-un mediu in care sa ne fie bine. Sa avem confort. Sa nu avem grija zilei de maine.

read more

De ce avem nevoie de o noua mitologie romaneasca

Nu vreau sa par lipsit de respect fata de cei care definesc ce inseamna literatura romaneasca. SUNT complet lipsit de respect. Ma sufoc in lumea asta mica in care scriitorii isi impart timpul intre a conserva un sistem in care se mint pe ei insisi ca au valoare si a cersi atentia unor edituri care nu doar ca nu-i platesc , ci chiar le cer bani pentru a le publica cartile.

read more
There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Bine ai venit in universul meu virtual. Citeste una dintre cartile, povestirile mele sau petrece timp printre gandurile mele adunate sub forma unui blog. Scrie-mi daca ai nevoie de un digital project manager sau social media consultant.