Ce faci? Stai!!??

Ce faci? Stai!!??

Acest text este un pamflet. Orice asemanare cu realitatea este intentionata.

Ce faci? Stai!!??

Nu, draga mea. Nu stau. Gandesc. Corpul meu sta in acelasi spatiu fizic de mai mult timp pentru ca din acest fotoliu ma uit eu la meciul de fotbal.
Dar mintea, mintea mea calatoreste in straturile rarefiate ale acelor ganduri despre originea limbajului vorbit, natura relatiilor umane in societatea moderna, metafizica spiritului si altele similare.
Berea? Efectele secundare sunt burta mare si garaitul, dar ele reprezinta un sacrificiu minor in comparative cu beneficiile. Berea contine minimul de alcool necesar pentru ca mintea mea sa se relaxeze si sa-mi deschida noi perspective asupra realitatii.
Dupa una, doua, trei beri, tu esti mult mai frumoasa, iar eu realizez ca tocmai am petrecut o ora privind 22 de barbati tineri si sexy, sportivi adevarati alergand dupa o punga de piele umpluta cu aer.
Hmmm… Daca pasajul de mai sus are o conotatie erotica pentru tine, preferintele tale sexuale nu sunt problema mea.

Eu sunt om, tu esti om. Stau si gandesc este o activitate umana. Eu gandesc, tu gandesti, el, ea gandeste. Eu mananc, tu mananci. Facem sex. Activitati umane normale care au ca scop supravietuirea noastra si perpetuarea speciei.
Acum ca desfac o a patra bere, incep sa observ ca activitatea mea de a gandi te deranjeaza in aceeasi masura in care si pe mine ma deranjeaza activitatile pe care le faci fara sa te gandesti.
Te iubesc, indiferent de ceea ce definesti tu ca frumos. Te iubesc slaba, grasa, inalta, scunda. Te iubesc atunci cand te privesc dimineata cum te ridici din pat somnoroasa. Te iubesc asa spalata pe creier cum esti de catre corporatiile care iti vand tot felul de smacoline si vopseluri de par.
Te-or fi invatand revistele alea glossy ca Leonardo di Caprio te iubeste atunci cand ai o masca de 2 milimetri de fond de ten pe fata, insa mie asta imi da doar cosmaruri.

Ce faci? Stai!!??
Aaa…. nu draga mea. Tocmai scriam un articol pentru blog despre ipocrizia societatii moderne matriarhale acoperita de falsa pretentie ca am trai intr-un patriarhat secular.

Adica STAI!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *