M-am nascut in 1974 in Bacau, Romania. In 1998 am absolvit Facultatea de Drept in cadrul Universitatii Al. I. Cuza, iar in 2006 un MBA (Master of Business Administration) la L’Ecole des Hautes Etudes de l’Universite Commerciales de Lausanne, Elvetia. Dupa MBA m-am specializat in project management obtinand certificarile de Project Manager Professional(PMP) oferita de PMI – Project Management Institute si Scrum Master oferita de Scrum Institute.

Mi-am inceput cariera profesionala  cu profesia de consilier juridic in 1998.  Ulterior mi-am deschis propria companie specializata in consultanta juridica de afaceri.
Incepand cu anul 2009 m-am specializat in online project management si consultanta online/social media. Am in portfoliu un numar de peste 40 de website-uri. Companiile pentru care am lucrat sau lucrez sunt din diverse industrii: platforme educationale, soft drinks (bauturi non-alcoolice), farmaceutice, organizatii non-guvernamentale, firme de avocatura, fonduri de investitii, imobiliare, producatori de software, resurse umane, contabilitate, publicare de carte.