Tjobs.ro – locuri de munca in strainatate

Tjobs.ro – locuri de munca in strainatate

 

Later edit: Am observat ca in ultima vreme a crescut numarul locurilor de munca in strainatate prezentate pe bestjobs.ro. Astfel acest website devine o resursa valoroasa pentru cei care vor sa plece la munca in strainatate.

Vorbeam cu un prieten care ma intreba de ce nu imi fac un website pentru recrutare gen ejobs. I-am spus ca este o idee buna atat timp cat te concentrezi pe un singur segment de potentiali candidati. I-am mai spus si ca nu o sa o fac pentru ca nu vedeam in acel moment o nisa. Au vazut-o altii mai repede: Tjobs.

Este primul serviciu de recrutare care foloseste marketing affiliat in Romania. Cand am primit mesajul de la 2parale.ro despre lansarea campaniei, am fost foarte entuziasmat. Este un lucru bun.

Majoritatea ofertelor sunt pentru munca necalificata sau pentru cei cu o calificare profesionala. Dar, este vorba de 5193 de oferte de munca si de 77895 de pozitii posibile. Locurile de munca sunt in Afganistan, Africa de Sud, Algeria, Angola, Arabia Saudita, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Canada, Cehia, China, Cipru, Congo, Danemarca, Dubai, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Hong Kong, India, Insulele caraibe, Insulele Maldive, Irlanda, Islanda, Israel, Italia, Japonia, Kazakhstan, Kuwait, Letonia, Libia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Nigeria, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Qatar, Romania, Rusia, SUA, Slovacia, Spania, Suedia, Turcia, Ungaria.

Te intrebi de ce am facut efortul de a scrie aceasta lista de tari? Pentru ca, in afara de ofertele de munca pentru studenti care sunt platite cu 600 euro, celelalte locuri de munca au salarii de peste 800 de euro.

Atat timp cat oameni care au terminat o facultate si muncesc in companii mari au acelasi salariu in Romania, asta ar trebui sa iti dea de gandit.

Aproape toate tarile de pe lista de mai sus sunt  la acelasi nivel de dezvoltare cu Romania sau de multe ori sub acest nivel. Noi suntem platiti mult mai prost. Eu vad asta ca o incalcare a unui drept constitutional: dreptul la munca. Nu ma intereseaza cine este vinovat de acest lucru. A arata cu degetul nu rezolva nimic. Ma intereseaza solutiile. Tjobs ar putea fi una dintre aceste solutii.

One thought on “Tjobs.ro – locuri de munca in strainatate”

  1. Cel mai mare site de videochat din lume angajeaza modele pentru a lucra de la domiciliu. Contract direct cu Livejasmin. Plata pe 10 si pe 25 in fiecare luna. Nu se percepe comision. Inregistreaza-te azi si incepi in 24 ore. Conditii: persoane cu varsta intre 18 si 55 ani, calculator, webcam. Link inregistrare – http://goo.gl/wjVY4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *