Parchezi Ca Un Bou

Cu exceptia celui/celei care parcheaza ca un bou/vaca, ceilalti conducatori auto simt o doza mai mica sau mai mare de nefericire, de “ce dr.cu caut in tara asta?” de fiecare data cand un taxi, o masina sport sau un jeep condusa de unul/una sunt parcate pe locurile pentru persoane cu dizabilitati, diagonal pe 2-3 locuri de parcare, etc.
Dintre multele initiative aparute pentru a combate aceasta deversare toxica de prostie se numara si pagina de Facebook Parchezi Ca Un Bou.
Am zis ca sa ajut si eu, asa ca mi-am luat frumos camera foto cu mine pe la Kaufland, Lidl si alte locuri unde parchez. Am inceput sa fac poze la masinile parcate pe locurile pentru persoane cu dizabilitati sau cele parcate in usa magazinului de fata cu soferul care tocmai cobora. Daca masina era deja parcata asteptam pana vine.
De fiecare data cand ma uitam in ochii lui sau ai ei, vedeam clar si limpede ceafa. Discutia decurgea cam asa:

– De ce faci poza?
– Ca sa o pun pe pagina de Facebook Parchezi Ca Un Bou.

Variante de reactii:

1. A! Da? Bine.
2. Hi! Hi! Eu sunt o doamna.
Raspunsul meu: Adica o vaca.
3, De ce?
Raspunsul meu: Pentru ca ai parcat ca un bou.
Raspunsul lui: A! Da? Bine.

Nici unul/una nu a aratat vreo urma de regret sau vreo reactie la faptul ca i-am facut in fata boi sau vaci. Am renuntat la ideea mea de a face lumea mai buna astfel, Am sters pozele din aparat pentru ca erau doar un semn al neputintei mele ca roman de a face ceva bun.

Cine are o idee mai buna pentru a rezolva astfel de situatii, rog frumos sa spuna.