STARTEVO punct ro – furnizor de inspiratie

 

Cand stai in masina la semafor si o alta masina de langa a ta pleaca mai devreme ai acea senzatie, pentru o secunda, ca de fapt masina ta merge inapoi.

Exista o secunda in viata noastra, care poate dura ani (timpul inca este relativ), in care mergem inapoi. Poate fi cineva care chiar merge mai repede sau doar faptul ca noi stam pe loc, nejustificat, in timp ce lumea merge inainte.
In momentele de sinceritate cu noi insine, ne uitam nu mai departe de ultima luna si vedem ca am mers inapoi.
Este ceva profund gresit cu modul in care educatia noastra si viitorul pe care ni l-am fundamentat pe aceasta interactioneaza cu modul in care cedam la presiunea pusa de mediul in care traim, slujba pe care o avem in acest prezent in care traim visele altora si nu ale noastre.
Ne identificam cu slujba pe care o avem mai mult decat ar trebui. Ne identificam cu diferite simboluri ale unor companii ale caror produse le mancam, imbracam sau utilizam in diferite feluri.

Odata ce trece acea secunda, incepem sa ne identificam cu ceea ce intr-adevar conteaza: oameni, experientele lor de viata. Invatam de la ei, din greselile si succesele lor, pentru ca astfel sa evoluam mai repede.

Cand mi-a aratat Noro pentru prima data StartEvo si mi-a vorbit despre ideea de a fi furnizori de inspiratie, am fost entuziasmat de idee, dar nu la fel de sigur ca va reusi. Bine, rolul pe care mi-l da mie Noro cand testeaza o idee este de avocatul diavolului asa ca intotdeauna incep cu ce nu imi place sau de ce nu o sa mearga.
Reticenta mi-a disparut foarte repede. Nu este doar o idee extraordinara cu prezentarea video a experientelor unor oameni deosebiti. Este mai mult decat atat. Este o miscare al carui motor la turatie maxima sunt un grup de oameni care au acea furie si determinare de a reusi impotriva oricarui obstacol.

Urmareste inregistrarile video pe www.startevo.ro. Unele vor fi interesante, altele vor fi interesante pentru alti oameni. Preferatul meu este Camil Roguski.